BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, January 30, 2011

Keinginan 2011 - Xperia ARC

Dari hari ke hari, Amy hanya mampu menyimpan angan-angan. Dulu Xperia X10 tp sekarang, Xperia arc plak. Dr hari pertama Amy tgk kat laman web Sony Ericson, Amy dah jatuh cinta. Bukan kerana designnye shaja tp spesikasinye membuatkan Amy lg tertarik dengan telefon ini.

Xperia Arc dilengkapi ngan 8.1mp HD camera. Bukan sahaja lawa bile mengambil gambar malah hebat dalam record video. Telefon ini dilengkapi juga bersama Android software. Amy memang dah lame carik telefon yg ade Android nie. Senang untuk bertwitter dan juga berfacebook. Hehe. Almaklumlah, social network kene selalu on takot ade info yg terlepas.

Bentuknya yg besar membuatkan seseorg itu nampak seperti sosial elite ( ala2 gossip girl sgtkan).Tp yg penting, Amy nak tukar telefon baru, bukan ape, nak jugak mengikut peredaran zaman. Skung nie sume kene online.Baik beli telefon seperti ini. Senangkan. X payah nak bawak laptop kehulu kehilir.

Amy Masih lg menunggu peluang itu. Kalau dah duit, baik beli cepatkan. Bile la ade dwit tu ek?
Ade sape2 nak sponsor x?

1 comments:

N.L.C.A said...

i want it toooooo!!